Sea Mile Kids Aquathlon 2018

Imagini

Informații

Data: 15 Iulie 2018, 09:00 Duminică
Locul:Parcul "Valea Morilor"

Descriere

Sea Mile Kids Aquathlon - evenimentul sportiv va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul „Valea Morilor”, în cadrul competiției anuale de înot în apă deschisă - Sea Mile 2018. La competițiile pentru copii vor participa 50 de tineri sportivi. Înregistrarea la Sea Mile Kids Aquathlon abia a început, așa că încă aveți ocazia să vă înscrieți.

Organizatorii au pregătit o distanță specială pentru copii, care presupune 200 metri de înot și o cursă de alergare de 1,5 kilometru. Vor fi organizate competiții pentru trei categorii de vârstă:

• băieți de 8-10 ani / fete de 8-10 ani;
• băieți de 11-13 ani / fete de 11-13 ani;
• băieți de 14-15 ani / fete de 14-15 ani.

Fiecare copil va primi câte un pachet de start, care include o cască pentru înot și cadouri de la parteneri. De asemenea, toți participanții la competiții vor primi câte o medalie adevărată. Vă puteți înregistra chiar acum la Sea Mile Kids Aquathlon AICI

Competițiile anuale de înot în apă deschisă Sea Mile vor avea loc pentru a șasea oară. Anul acesta, evenimentul sportiv a fost mutat într-o locație nouă - parcul „Valea Morilor”. Competiția pentru copii Sea Mile Kids Aquathlon va avea loc pentru prima dată.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?