Săptămâna Europeană a Sportului în Republica Moldova, ediția 2022

Imagini

Informații

Data: 24 Septembrie 2022, 09:30 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă
Locul:Parcul "Valea Trandafirilor"

Descriere

Ministerul Educației și Cercetării organizează cea de-a V-a ediție a Săptămânii Europene a Sportului în Republica Moldova, care se va desfășura în perioada 23-30 septembrie 2022.
Ceremonia de deschidere a Săptămânii Europene a Sportului va avea loc sâmbătă, 24 septembrie 2022, la ora 09:30, în parcul Valea Trandafirilor din municipiul Chișinău. Evenimentul va da start activităților și întrecerilor sportive care urmăresc scopul promovării și practicării sistematice a sportului la nivel național.
Pe durata desfășurării evenimentului, ambasadorii sportului desemnați de federațiile sportive naționale să reprezinte genurile de sport practicate în Republica Moldova vor organiza mai multe activități sportive care să atragă publicul de toate vârstele.
Ministerul Educației și Cercetării în colaborare cu federațiile sportive, instituțiile de învățământ extrașcolar va organiza numeroase activități sportive la nivel național, local și raional pentru promovarea valențelor unui stil activ și sănătos de viață.
Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă a Comisiei Europene menită să promoveze sportul și activitatea fizică în întreaga Europă, cu genericul #BeActive.
Moldova,

 

În Republica Moldova Săptămâna Europeană a Sportului se organizează începând cu anul 2018. Timp de o săptămână au loc numeroase acțiuni sportive care au drept scop promovarea valențelor unui mod activ și sănătos de viață în rândul cetățenilor, precum și motivarea elevilor și sportivilor să practice sistematic exercițiul fizic.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?