Rubicon

Imagini

Video

Informații

Data: 3 - 5 Februarie 2023
Preț: 150 - 800 lei
Telefon Informații: 37322111072
Locul: Raionul Ștefan Vodă
Evenimentele trecute
  • 11 Februarie 2022, 11:00 Vineri

Descriere

A fost dat startul înregistrărilor la ștafeta ultramaratonistă, care are loc anual în Moldova - Rubicon 2023. Sfidează iarna și alătură-te cursei eroilor. Acceptă provocarea, depășește-ți toate limitele și primește trofeul binemeritat.

Cea mai aprigă cursă a anului se va desfășura pe 3-4-5 februarie. De această dată Rubicon va străbate 16 raioane din regiunea est a Republicii Moldova. Lungimea totală a traseului va constitui 540 km. Ștafeta începe în satul Palanca la orele 06:00, raionul Ștefan Vodă și finisează în orașul Soroca la 16:34. Distanța este împărțită în 51 de etape, unde participantul se poate înregistra la una sau mai multe.

  • Costul înregistrării pentru o etapă a ștafetei este de 150 lei
  • Costul înregistrării pentru 2-5 etape este de 400 lei
  • Costul înregistrării pentru 6-10 etape este de 500 lei
  • Costul înregistrării pentru 11-15 etape este de 600 lei
  • Costul înregistrării pentru 16 și mai multe etape este de 800 lei.

În timpul cursei, participanții vor fi însoțiți de către un autobuz confortabil. Pe 3 februarie, autobuzul va duce participanții la startul cursei în raionul Ștefan Vodă, iar pe 5 februarie după finiș îi va aduce în Chișinău.

Pentru a rezerva un loc, alegeți opțiunea ,,autobuz’’, la înregistrare și achitați 800 de lei pentru toate 3 zile ale cursei

Acum e timpul să te alături la cursa sportivilor tari de fire! Numărul de sloturi este limitat, deci nu rata șansa să devii eroul Rubicon.

Ștefeta ultramaratonistă este organizată de Sociația Obștească Clubul Sportiv Sporter. Finanțarea este oferită de Uniunea Europeană prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

Înregistrează-te la cursa Rubicon chiar aici
Mai multe detalii despre cursă poți vedea aici

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?