Just Dance Competitions 2024.

Imagini

Informații

Data: 20 - 21 Aprilie 2024
Preț: 230 lei
Telefon Informații: 022896499
Locul: hișinău, str. Andrei Doga, 22

Descriere

Unul din cele mai top evenimente din lumea dansului care cuprinde peste 2000 de participanţi, 60 şcoli de dans, din 13 oraşe ale ţãrii. În 2023 am sãrbãtorit a 10-a aniversare a evenimentului, avem cu ce ne mândri.
Just Dance Competition oferã posibilitate tuturor dansatorilor de aşi arata capacitãţile pe scena de dans. Desigur totul sub o monitorizare activã a arbitrilor noştri.

Important, evenimentul nostru oferã posibilitatea tuturor sã participe în cadrul evenimentului, indiferent de nivel de pregãtire, începãtori sau avansat. La fel ai şansa sã alegi şi stilul potrivit, de la Contemporary/ModerN Dance pâna la Hip Hop & Street Performance.

Just Dance Competitions nu este o simplã competiţie - este o comunitate unde dansatorii fac schimb de experienţã, învaţã unul de la altul, concureazã între ei, respectiv îşi ridicã nivelul de performanţã.

Tradiţional, ca şi în fiecare an JDC Community va avea un invitat special care va oferi workshop-uri pentru dansatorii noştri, în acest an pe 20 Aprilie 2024 va fi prezent : Kenzo Alvares ( Olanda, Amsterdam ). Coregraf care nici nu necesitã publicitate. Anume el va oferi 2 worshop-uri în stilul Hip Hop.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?