Hill&Valley Night Trail Run

Imagini

Informații

Data: 13 - 14 Mai 2023
Preț: 450 - 550 lei
Telefon Informații: 060 889 089
Locul: satul Sămănanca, Orhei

Descriere

Premieră!
În Republica Moldova va avea loc prima cursă de alergare trail pe timp de noapte - Hill&Valley Night Trail Run organizat de MOLDOVA TRAIL RUN CLUB și Hill&Valley Farm - gazda acestui frumos eveniment.

Startul va fi dat după apusul Soarelui, iar alergătorii vor parcurge la alegere un traseu de 5km sau 17km printre dealurile și văile din Parcul Național „Orhei” în proximitatea satelor Sămănanca, Romănești, Pocșești și Teleșeu. Lumina acestor localități vor da farmec alergării și sperăm să avem și un cer înstelat.

Avem surprize și cadouri pentru participanții la curse și câte o medalie excepțională care să vă amintească cu drag de acest minunat eveniment.

Locul de START va fi la agropensiunea „Hill&Valley Farm”. După alergare, toți participanții și suporterii sunt bineveniți să petreacă noaptea în zona camping cu rezervarea prealabilă a locului pentru cort. Gazda evenimentului va pregăti bucate delicioase pentru fiecare, vom sta la rug, ne vom distra și dansa.

Ne deschidem ușile pentru toată lumea în ziua de sâmbătă și duminică. Vizitatorii vor fi serviți la alegere cu un pahar de compot gustos sau vin, vor avea ocazia să se plimbe pe un traseu special amenajat pentru a admira frumusețea din împrejurimi și să se bucure de un picnic în natură. Oferim o experiență bazată pe lucrurile simple, cum ar fi ospitalitatea, natura și un ambient relaxant.

Ne angajăm să vă oferim o atmosferă prietenoasă și primitoare. Cei mici vor avea parte de activități distractive, într-o zonă special amenajată și supravegheată. Vom asigura toate facilitățile necesare pentru a crea un spațiu sigur, orientat către petrecerea timpului în natură într-un mod inedit.

Înregistrarea pina la 30 aprilie!

PROGRAM:
Sâmbătă, 13 mai
13:00 Întâmpinarea oaspeților
Plimbare, picnic, distracții pentru copii
22:00 START Hill&Valley Night Trail Run, 5k și 17k

Duminică, 14 mai
10:00 Întâmpinarea oaspeților
Plimbare, picnic, distracții pentru copii

Pe parcurs vă vom informa cu alte detalii referitoare la curse, program, zona de camping și cazare, pachetul de start ș.a. Informația va fi disponibilă pe paginile de facebook: Hill&Valley Farm https://www.facebook.com/Hill.and.Valley.farm și MOLDOVA TRAIL RUN CLUB https://www.facebook.com/moldovatrailrun

Stați aproape!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?