HalloWeRun by Cricova

Imagini

Informații

Data: 29 Octombrie 2022, 20:00 Sâmbătă
Preț: 399 - 499 lei
Locul:Cramele Cricova
Evenimentele trecute
  • 30 Octombrie 2021, 10:00 Sâmbătă

Descriere

HalloWeRun - cel mai vesel maraton mascat, cu zeci de premii și alergare prin cele mai îndepărtate locuri din renumitele galerii subterane CRICOVA, revine în acest an pe data 29 octombrie la ora 10:00. 299 de alergători, echipați cu frontale și lanterne, vor alerga prin galeriile cunoscute dar și cele secrete de la CRICOVA, iar la final îi va aștepta o medalie inedită, vin spumant, must sau vin fiert, cu tradiționalele plăcinte moldovenești! Să nu uităm și de concursul celor mai de groază costume, proprietarul fiecăruia fiind menționat cu o sticlă de vin HalloWeRun, pe care nu o veți găsi în altă parte decât la acest eveniment. Toți participanţii HalloWeRun, pot parcurge distanța de 5 sau 10 km ai traseului extrem din galeriile subterane CRICOVA.
Pregătim costumele din timp, venim în ziua competiției de la 8:00, pentru ca să prindem rând la facepainterii care vor adăuga chipurilor noastre nivelul de groază care să sperie „spiritele” galeriilor subterane!!!
Termenul limită de înregistrare - 23 octombrie! Locurile sunt limitate!
Taxa de participare este de 399 de lei – până pe data de 1 octombrie 2022 și 499 de lei – până pe data de 23 octombrie 2022.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?