Fii activ Fii sportiv Fii pozitiv

Imagini

Informații

Data: 23 Septembrie 2019, 15:00 Luni
Preț: Intrare liberă
Locul:Piaţa Marii Adunări Naţionale

Descriere

Fii activ. Fii sportiv. Fii pozitiv.

În fiecare an, Europa se echipează pentru a sărbători Săptămâna Europeană a Sportului. Anul acesta, #BeActive ne îndeamnă și pe noi!

Deschiderea săptămânii europene a sportului în Republica Moldova va avea loc pe 23 septembrie, în PMAN, între orele 15:00 - 19:00 și este dedicată copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani. 

Vă așteaptă o mulțime de activități și jocuri interesante, atât pentru cei mai mari, cât și pentru cei mici. De asemenea, veți avea posibilitatea să faceți mișcare împreună cu toată familia: Yard Games, fotbal și hochei de masă, trambuline, orașe gonflabile, tobogane, dar și multe alte jocuri interactive care vă vor antrena viteza, dexteritatea, reacția și logica.

Evenimentul este gratuit, iar cei mai activi vor beneficia de cadouri!

Fiecărui participant i se va atribui un număr de participare, astfel, implicându-se în diferite activități, acesta va obține stickere pe care, ulterior, le va putea schimba în cadouri.
Timp de o săptămâna, toate țările își vor chema cetățenii să se implice în diverse activități sportive. Fii activ și tu!

Pe 23 septembrie, în PMAN, se vor desfășura 48 de activități diferite. Regulile de participare sunt simple, iar doza de distracție este garantată. Participarea este GRATUITĂ!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?