Festivalul „Chișinăul Sportiv 2023

Imagini

Informații

Data: 17 Iunie 2023, 10:00 - 22:00
Locul:Parcul "La Izvor"

Descriere

Primăria Municipiului Chișinău invită cetățenii și oaspeții capitalei să participe sâmbătă, 17 iunie 2023, în Parcul „La Izvor”, sectorul Buiucani, la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2023”.

Evenimentul va găzdui un spectru larg de activități sportive și recreative, concepute pentru a satisface interesele și nevoile copiilor și a tinerilor, indiferent de categoria de vârstă.

Pe lângă aceasta, participanții vor avea o oportunitate excelentă de a se conecta cu lumea sportului inspirându-se din masterclass-uri oferite de profesioniști, în scopul promovării unui stil de viață sănătos și activ.

De asemenea, pe perimetrul parcului, vor fi amenajate multiple zone tematice, în care participanții vor putea experimenta o gamă diversificată de sporturi și activități captivante. Astfel, în zonele tematice, vizitatorii vor putea practica fotbal, baschet, tenis, șah și jocul de dame.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2023” este o platformă unică de întâlnire și încurajare a comunității sportive, având ca scop principal inspirarea și susținerea noilor generații de sportivi și a tuturor celor pasionați de activitatea fizică și mișcare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?