Drag Battle Final 2023

Imagini

Informații

Data: 17 Septembrie 2023, 11:00 Duminică
Preț: 100 - 150 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 022896499
Locul:Aeroportul Internațional Bălți
Evenimentele trecute
  • 16 Septembrie 2023, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Vârtej de viteză și emoții: Marea finală a anului în Drag Racing deja în perioada 16-17 septembrie pe Aeroportul Corlăteni din Bălți!

Viteza, adrenalina și vuietul motorului se îmbină într-unul singur, oferindu-vă o oportunitate incredibilă de a vă plonja în lumea bătăliilor de curse autentice. V-am pregătit un eveniment care vă poate zgudui adâncul pasiunii pentru sportul cu motor.

Drag racingul este o adrenalină garantată și un duel incredibil între viteză și putere. Evenimentul de două zile va avea loc pe pista unică a Aeroportului Corlăteni din Bălți, transformându-l într-o zonă fierbinte de viteză.

Competiție explozivă la distanță lungă. Concurenții din diferite țări vor concura pe distanțe unde fiecare milisecundă contează. Fiecare decolare, fiecare mașină care accelerează este o nouă oportunitate de a ajunge la culmile victoriei.

Cine va fi personajul principal al acestui sezon? Cine va câștiga ultimele victorii și va câștiga titlul de campion? Toate cărțile sunt pe masă, iar aceste două zile sunt pline de anticipare, incertitudine și energie incredibilă de conducere.

Participa la un eveniment istoric care va ramane in memoria ta pentru totdeauna!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?