DOR de alergare!

Imagini

Informații

Data: 5 Iunie 2021, 10:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 37368641800
Locul: Lalova, Rezina

Descriere

DOR de alergare ne este la toți! DOR de competiții! DOR de adrenalina START-urilor și euforia FINIȘ-urilor!
Pentru cei pasionați de trail running, Run Moldova a descoperit două trasee fantastice în preajma satului Lalova! Una dintre cele mai "bogate" localități: în peisaje, bucate alese și, în primul rând, oameni minunați.
Din această cauză, în următorul sfârșit de săptămână după anularea restricțiilor impuse la moment ce țin de evenimentele publice, vom organiza Primul Trail Gastronomic - DOR de alergare!
O idee "crescută" cu grijă de Run Moldova și Hanul lui Hanganu cu sprijinul Primăriei Lalova.
Am testat două distanțe "pline ochi" de peisaje fantastice, pe locații cu o istorie de sute de ani, pe de asupra Nistrului - de 12 km și 26 km!
În plus, am descoperit o mulțime de localnici, care ne vor găti bucate alese, ne vor oferi posibilitatea să plecăm acasă cu produse ECO "de la țară" și să facem niște plimbări cu motocicletele, ATV-urile, bărcile cu motor și chiar căruțele cu cai.
Deci, vom avea "un milion" de motive de a petrece în Lalova un sfârșit de săptămână minunat. Mai ales că Hanul lui Hanganu ne poate caza de vineri până duminică și ne poate oferi condiții pentru camping! Mai ales că în duminică de după competiție aici se va servi cea mai gustoasă zeamă!
Împreună cu noi le este DOR de alergare Partenerilor Generali: Vinăria Bostavan cu brandul DOR, Fabrica de Ciment Lafarge Moldova și TRAUMEEL S - soluția perfect pentru a scăpa de multe dureri cauzate de traume și alte neplăceri ale alergătorilor.
Un loc deosebit în cadrul acestui proiect îl au prietenii de la Logico Solutions - buni pe orice distanțe!
Premii pentru cei cărora le este DOR de alergare au pregătit deja prietenii noștri de la Garmin Moldova, producătorul autohton de echipament sportiv AIMO, Magazinul Online MEDSTORE.MD și Rețeaua de Magazine MULTISPORT.
DOR-ul de alergare va mai fi susținut de Red Bull, Mastro Fruit și Fourshette!
Alături de noi va fi, în special pe traseu, automobilul competiției DACIA, iar sănătatea fiecărui dintre sportivi va fi asigurat de compania TRANSELIT.
Iar la finiș ne vor aștepta mâinile celor de la KinetoTerra - Centru de Recuperare Medicala!
Așa că, toți cărora le este DOR de alergare, ne antrenăm, cu respectarea regulilor antiCOVID și așteptăm momentul X!
Medaliile deja se coc! Și așa medalii, noi toți, încă nu am văzut!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?