„BORDER MARATHON”

Imagini

Informații

Data: 8 Iunie 2024, 08:00 Sâmbătă
Preț: 550 - 650 lei
Telefon Informații: 060 889 089
Locul: mun. Ungheni

Descriere

Dragi alergători și iubitori ai mișcării,

Suntem încântați să vă invităm la cea de-a doua ediție a „BORDER MARATHON”, un eveniment sportiv de excepție organizat de INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ și MOLDOVA TRAIL RUN CLUB. De această dată, evenimentul va avea loc pe linia de frontieră Ungheni - Petrești, o zonă verde și pitorească.

Știm că v-a plăcut mult prima ediție și ați așteptat cu nerăbdare o nouă provocare la frontieră.

BORDER MARATHON” este mai mult decât o simplă competiție de alergare. Este o oportunitate de a celebra mișcarea, sănătatea și spiritul de comunitate într-un cadru unic, la granița țării noastre.

Am pregătit trei curse excepționale ce le puteți alege în funcție de provocarea pe care v-o stabiliți. Veți alege dintre distanța de cross, semimaraton sau maraton. Poate pentru unii dintre voi să fie un început bun în lumea alergărilor trail.

Alături de alergători, vor fi prezenți și angajați ai instituțiilor de frontieră din România și Ucraina, precum și oaspeți ai autorităților naționale și internaționale cu care Poliția de Frontieră a Republicii Moldova cooperează.

Pe lângă experiența de alergare, participanții vor avea ocazia să descopere detalii interesante din culisele activității instituției de frontieră, să interacționeze cu patrupezii Poliției de Frontieră și să exploreze expoziția cu tehnica din dotare, precum și exerciții tactice demonstrative privind reținerea infractorilor și altele.

Înregistrare până la 21 aprilie 2024:
Cross 10k - 250 lei
Semimaraton 21k - 350 lei
Maraton 42k - 450 lei

Înregistrare în perioada 22 aprilie - 19 mai 2024:
Semimaraton 21k - 450 lei
Maraton 42k - 550 lei

Înregistrare în perioada 20 mai - 02 iunie 2024:
Semimaraton 21k - 550 lei
Maraton 42k - 650 lei

Indiferent de nivelul de pregătire sau experiență anterioară în alergare, vă invităm să faceți parte din acest eveniment memorabil. Vă promitem surprize, distracție și o zi de neuitat! Veniți cu familia și prietenii.

Mai multe informații despre eveniment vă vom oferi pe parcurs pe pagina noastră de facebook și pagina web: www.moldovatrail.run

Vă așteptăm cu drag la BORDER MARATHON 2024!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?