Alergarea Gastronomică "Acasă la Taraboste"

Imagini

Informații

Data: 2 - 3 Octombrie 2021
Locul: Chateau Vartely Winery

Descriere

Cum e să combini Ziua Națională a Vinului cu o alergare în unul dintre cele mai pitorești locuri din preajma Codrilor Orheiului, și cu o degustare FĂRĂ LIMITE a unor bucate tradiționale delicioase și a întregii game de vinuri din cramele Chateau Vartely – unei dintre cele mai renumite vinării din Republica Moldova! Și toate aceste delicii, condimentate intens cu multă muzică, glume și voie bună!

O poți simți, “pe propria pele”, la alergarea “Acasă la Taraboste”, organizată de Run Moldova în superba locație Chateau Vartely Winery din Orhei.
După parcurgerea unui traseu lejer de trail, cu distanța de 14 km, în albia râului Răut, toți cei înscriși vor avea acces nelimitat la o degustare de zile mari, unde vor putea degusta toate capodoperele vinificatorilor de la Chateau Vartely Winery și gustările tradiționale moldovenești din restaurantul acestei vinării.

Participanții la „Acasă la Taraboste” (cu vârsta minimă 18 ani), vor plăti o taxă pentru kit-ul de participare (inclusiv o sticlă de vin), particparea la competiție și acces All Inclusive la degustarea de vinuri și produse tradiționale de la Restaurantul Chateau Vartely Winery în ziua desfășurării evenimentului.

!!! Reieșind din procesele de gestionare a accesului pe teritoriul Château Vartely, va exista DOAR o singură taxă universală pentru alergători și una pentru suporteri (care tot va include degustarea nelimitată) !!!

Competiția se va desfășura două zile consecutiv, cu START pe 2 și pe 3 octombrie 2021. Participanții vor selecta data START-ului la înregistrare și în baza acestei înregistrări vor avea acces pe teritoriul Chateau Vartely Winery doar în ziua selectată. La fiecare START vor fi admiși maxim 150 de participanți. Valoarea taxelor de înregistrare va fi anunțată în cel mai scurt timp!

Deci, pentru a fi la curent cu tot ce ține de Alergarea “Acasă la Taraboste”, aderați la acest eveniment!
Și "foc la ghete" la antrenamente sigure și sănătoase!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?