Ultima dragoste a lui Don Quijote în stil flamenco

Imagini

Informații

Data: 22 Octombrie 2023, 19:00 Duminică
Preț: 250 - 900 lei
Telefon Informații: +373 794 09 496

Descriere

Ultima dragoste a lui Don Quijote în stil flamenco Teatrul Național de Dans "Flamenco Live" din Spania va prezenta, pe 22 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Național de Operă și Balet din Chișinău.

Reflecții pe tema romanului "Vicleanul Hidalgo Don Quijote din La Mancha", scris de Miguel De Cervantes, în care legendara poveste de dragoste este spusă în limbajul pasional al dansului spaniol.

Lumea magică a flamenco-ului spaniol... Muzica tocurilor și a castanietelor, mișcările fermecătoare ale mâinilor, leagănele evantaiului....
Spectacolul spaniol viu "Ultima dragoste a lui Don Quijote" este o artă vie a flamenco-ului, purtând tradițiile Andaluziei fierbinți și ascunzând atmosfera senzuală a coastei mediteraneene.
"Ultima iubire a lui Don Quijote" este un spectacol muzical de flamenco bazat pe romanul "Vicleanul Hidalgo Don Quijote din La Mancha", scris de Miguel De Cervantes.

Limbajul flamenco este cel mai bun mod de a descrie povestea în care Don Quijote ne spune cum ar trebui să fie o femeie și cum ar trebui să iubească un bărbat.

O operă profund nemuritoare, pe înțelesul și familiar tuturor, va fi povestită într-un mod nou: în limbajul muzicii, al cântecului și al celui mai pasional dans din lume - dansul flamenco.

Flamenco Live este un proiect artistic unic care reunește artiști profesioniști de nivel internațional care interpretează live, organic și sincer flamenco spaniol.

O echipă formată din cei mai buni dansatori, chitariști, cântăreți (vocaliști) și percuționiști care își dedică viața la ceea ce se numește "puro flamenco" - flamenco autentic și pur în toată diversitatea sa!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?