Surorile BOLEYN

Imagini

Informații

Data: 1 Iunie 2024, 19:00 Sâmbătă
Preț: 400 - 500 lei
Telefon Informații: 0691 32746
Locul:Mediacor
Evenimentele trecute
  • 17 Martie 2024, 19:00 Duminică
  • 16 Martie 2024, 19:00 Sâmbătă
  • 17 Februarie 2024, 19:00 Sâmbătă

Descriere

SURORILE BOLEYN și ELISABETA.

Acum, ai posibilitatea să le vezi și SEPARAT!

1, 2 iunie / 19.00

La începutul stagiunii a XIV-a, echipa Teatrului Geneza Art a pregătit un eveniment teatral de amploare. Regizoarea Daniela Burlaca, a pus în scenă 2 spectacole la pachet. 2 seri de teatru clasic, 2 reprezentații moderne, într-un proiect de inspirație istorică – „Surorile BOLEYN” și „ELISABETA”.

Pornind de la o perioadă care a stat la baza multor cărți și filme, fiind una plină de evenimente fără precedent în istoria Angliei – PARTEA I, reprezintă povestea celor două surori Boleyn, Anna și Mary. Subiectul descrie rivalitatea dintre femei-surori și lupta lor pentru dragostea și favorurile regelui Henric al VIII-lea. O lucrare despre intrigă, trădare, despre poziția femeii într-o lume în care nu poate lua nici o decizie.

În roluri: Cristian Perepeliuc, Ana-Sia Cărăuș, Victoria Botnar, Rada Ixari, Iurie Gologan, Ilie Nadelcu, Cristina Trînbaci, Andrei Chira, Viorel Cozma, Anastasia Voleanski, Veronica Odagiu, Christine Kim.

‼️ PARTEA II-a este continuarea subiectelor istorice care o reprezintă în totalitate pe regina Elisabeta I – fiica regelui Henric al VIII-lea cu Anna Boleyn. Elisabeta I a fost cea mai mare regină a Angliei din toate timpurile, cea care a domnit 45 de ani și a reușit să unească o națiune sfâșiată de conflicte. Elisabeta aduce legenda „Regina-fecioară”. Vă invităm să vedeți un spectacol, despre arta de a fi unică prin putere și convingere.

În roluri: Daniela Burlaca, Mihai Bordian, Nicu Țurcanu, Nicu Ciumașu, Iurie Gologan, Viorel Cozma, Inna Colbasiuc, Victoria Botnar, Veronica Odagiu, Ilie Nadelcu, Andrei Chira, Mihail Turculeț, Ana-Sia Cărăuș, Cristina Trînbaci, Christine Kim, Anastasia Voleanski.

Regie: Daniela Burlaca

Costume: Lilia Ixari

Coregrafie: Eugeniu Burlac

 

ATENȚIE! Locație: MEDIACOR, str. Alexei Mateevici 60 / intrarea din str. Pușkin, Universitatea de Stat din Moldova.
(Acest proiect teatral nu se va juca pe scena Teatrului Geneza Art)
Bilete pot fi găsite la numărul de telefon: 0691 32746

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?