Spectacolul "Panică la Grand Hotel"

VOI MERGE 20

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Martie 2020, 18:00 Sâmbătă
Preț: 50 - 120 Lei
Telefon Informații: 022 221 177
Evenimentele trecute
  • 22 Decembrie 2019, 18:00 Duminică
  • 28 Noiembrie 2019, 18:00 Joi
  • 12 Octombrie 2019, 18:00 Sâmbătă

Descriere

BILETE

Spectacolul "Panică la Grand Hotel", după Ray Cooney.

"Panica la Grand Hotel", după Ray Cooney în regia lui Sandu Vasilache – , e o comedie de situaţie, cu multe încurcături, unde se încâlceşte şi se descâlceşte, în ritm alert, o sumedenie de probleme ce rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale. Şi aici – agitaţie, uşi trântite, o fereastră „ucigaşă” şi un mort… viu. Sandu Vasilache mai recurge la un şiretlic: inversând sexul personajelor din piesă, aduce în scenă (după Chiriţa lui Alecsandri) o protagonistă femeie jucată de un bărbat.

La prima vedere, spectacolul lui Sandu Vasilache Panică la Grand Hotel pare a fi unul uşor, de divertisment, numai bun să-i amuze pe intelectualii obosiţi de realităţile basarabene.

Intriga sa este la suprafaţă, climaxul te ia pe neprins de veste, surprinde şi deznodământul. Cu toate astea, se poate citi în spectacol şi o parodie la adresa politicienilor-sforari care una fumează şi alta fac. Amorul sălbatic dintre consilierul primului-ministru şi secretarul şefului opoziţiei ne arată că foarte multe conflicte din viaţa politică seamănă cu un foc de paie. Totul se poate aranja, chiar şi o dragoste nebună dintre cei care se luptă în parlament. Adică, Sandu Vasilache îl conduce pe spectator în culisele vieţii noastre politice, unde descoperim o altă realitate decât cea de la televizor. Într-un cuvânt, e un spectacol foarte reuşit despre… politicienii moldoveni.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?