Spectacolul „Liberă”

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2019, 19:00 Marți
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 069288499; 069241604

Descriere

Avem plăcerea să vă invităm la spectacolul „LIBERĂ”, un spectacol-document despre stereotipuri și prejudecăți, despre impactul negativ al violenței asupra femeilor și repercusiunile ei asupra generației viitoare. Este o piesă despre tipare, despre legi scrise și nescrise.

Spectacolul se va desfășura la data de 26 noiembrie, ora 19:00, în incinta Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov”. Evenimentul este organizat în cadrul campaniei ”16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen”. Producția teatrală „LIBERĂ” este un spectacol non verbal și nu va constitui o barieră lingvistică sau culturală.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Actori: Arina Eremeev, Vadim Platon, Petru Pitel, Ksenia Istomina, Doina Vetrovoi, Stefan Isac, Sergei Pafronov, Nicoleta Nani
După fiecare reprezentație are loc o discuție liberă pe marginea temei spectacolului, asigurată de un formator oferit de A.O."Vesta"

Teatrul „MADE”, în parteneriat cu ONG-ul „Vesta” continuă Turneul Național al spectacolului „LIBERĂ”, în regia lui Ianoș Petrașcu, organizat cu suportul UN Women Moldova și finanțat de Suedia.

Intrare liberă în baza biletelor GRATUITE disponibile la casa Teatrului.
Telefon de contact: 069288499; 069241604

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?