Spectacol "Oscar și Tanti Roz"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Martie 2020, 18:00 Duminică
Telefon Informații: 022 769 855; 022 551 042; 022 528 451
Evenimentele trecute
  • 14 Martie 2020, 18:00 Sâmbătă
  • 13 Martie 2020, 18:00 Vineri
  • 10 Noiembrie 2019, 18:00 Duminică

Descriere

Дорогие наши зрители и верные поклонники театра!
В связи с постановлением Правительства Республики Молдова о запрете на проведение массовых мероприятий, Государственный молодежный драматический театр «С улицы Роз» имени Юрия Хармелина временно приостанавливает показ спектаклей до 1 апреля 2020 года.
Дальнейшая работа театра будет зависеть от развития эпидемиологической ситуации в стране.
Приносим свои извинения и надеемся на ваше понимание.

 

Oscar este un tânăr de doar 10 ani care din cauza unei boli grave trăiește într-un spital. După ce ascultă din greșeală o discuție dintre părinții și doctorul său, Oscar află ceea ce nimeni nu avea curajul să îi spună: că este bolnav de leucemie și că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Furios, Oscar refuză să mai vorbească cu cei din jurul său, ce excepția lui Tanti Roz, o infirmiera bătrână voluntară cu un trecut exotic, care câștigă încrederea băiatului surprinzându-l mereu cu povești moderne, care sunt adevărate istorisiri de viața în care nici binele dar nici raul nu câștigă, îi prezintă toți copiii din spital și îi sugerează să îi scrie scrisori lui Dumnezeu pentru a se simți mai puțin singur.[1]

Tanti Roz îi sugerează copilului ideea de a trai fiecare zi de parca ar fi zece ani și dorește să îl învețe să îi scrie lui Dumnezeu pentru a nu se simți atât de singur. Tanti Roz a ajuns să fie cea mai apropiată de copil, fiind pentru acesta un adevărat ghid într-o viață trăită mult prea repede. Tânărul Oscar parcurge itinerarul fiecărei vârste cu multă emoție, lacrimi și bucurii.

Tânărul Oscar ajunge să-și trăiască adolescența alături de prietenii din spital, să-și întâlnească prima iubire cu care se și căsătorește, să piardă iubirea care i-a oferit atâta entuziasm și euforie, iar în cele din urmă sa regăsească dragostea la apusul unei vieți ca o lumânare care arde la ambele capete.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?