Spectacol „Adolescentul din dubă cu sentimente de unică folosință”

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Septembrie 2019, 17:00 Joi
Telefon Informații: (022) 22-11-77

Descriere

Spectacolul „Adolescentul din dubă cu sentimente de unică folosință, în regia lui Mircea M. Ionescu, interpretat de actori de la Teatrul Național Strija/Serbia.

O poveste tristă, melancolică, violentă, comică pe alocuri, dar în primul rând ancorată înrealitate. Într-o succesiune de flash-back-uri a adolescentului fără pile, descoperim două lumiextreme.
Lumea Directorului, autor de romane poliţiste, a nababului Guţu, unul din şefii celui mai mare partid care spune sus şi tare că ,,fără sprijin politic eşti nimeni în ţara asta”, a unui poliţist amărât care e tras pe sfoară de mafioţii la putere şi care niciodată nu a intrat într-un teatru şi nici măcar nu regretă acest lucru.
Pe de altă parte, avem o lume a unei ziariste (fosta ,,Puşlama de la etajul 13”) încăpăţânate care vrea să descopere ,,Adevărurile Târzii” şi lumea celor doi tineri, care iubesc cu toată fiinţa, care sprijină cerul cu frunţile lor, doi alchimişti de suflete, fericiţi cu duba lor şi nu cu un Lamborgini.
Eu şi cei patru actori, pe care îi admir şi care au fost familia mea timp de o lună de repetiţii, am realizat un spectacol care pune foarte multe întrebări şi nu dă soluţii. M.M.I. şi cu mine continuăm să ,,ne batem pentru Frumos şi Adevăr, chiar dacă sună aşa cam lozincar”. Fiind conştienţi că ,,nu se poate ajunge la mal mergând cu barca prin lacrimi”.
Până să ajungem la mal mai avem mult de explorat, prietenul meu Mircea scriind, iar eu montând spectacole.

IULIAN URSULESCU

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?