Seara de creație a scriitoarei Marina Stepnova - "Când copacii erau mari"

Imagini

Informații

Data: 23 Noiembrie 2023, 19:00 Joi
Preț: 100 - 250 lei
Telefon Informații: 060 889 089

Descriere

23 noiembrie 2023, ora 19:00, la Teatrul A.P. Cehov va avea loc o seara de creație a scriitoarei Marina Stepnova - "Când copacii erau mari"
Omul începe cu copilăria. Cu cât o persoană își păstrează mai mult timp copilăria în ea, cu atât mai mult își păstrează sinceritatea, bunătatea și capacitatea de a se bucura de viață. În momentele dificile, când prezentul este plin de anxietate, mintea tânjește după amintiri fericite din copilărie.

#PROcitenie prezintă:

Seara de creație a scriitoarei Marina Stepnova - "Când copacii erau mari". Marina Stepnova este o scriitoare, câștigătoare a numeroase premii literare, autoare a celebrului roman "Femeile lui Lazăr".

La vârsta de zece ani s-a mutat împreună cu părinții ei la Chișinău, unde a terminat școala și a intrat la Facultatea de Filologie a Universității de Stat din Chișinău. Anume în Chișinău Marina s-a simțit atrasă de meșteșugul scrisului. Stilul unic și metaforic al Marinei Stepnova vă va cufunda în magia unică a cărților sale.

Povestiri citite:

Autor - Marina Stepnova
Oleg Bulgac
Yolka Fliman
Andrei Kovalenko
Parteneri al evenimentului:

Rețeaua de librării LIBRARIUS. În cadrul serii va fi posibilă cumpărarea cărții Marinei Stepnova și obținerea unui autograf al autoarei.
Decorarea scenei din partea partenerilor evenimentului - rețeaua de magazine de mobilă DOMINO.
Ne întâlnim joi, 23 noiembrie, ora 19.00 la Teatrul A.P. Cehov pe strada Vlaicu Pârcălab 75.Prețul biletului - de la 150 lei

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?