Fascinanta poveste în nisip "Alice In Țara Minunilor"

VOI MERGE 5

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 22 Ianuarie 2017, 17:00 Duminică
Preţ: 80 - 200 lei
Telefon Informaţii: 060 889 089; 068 999 608

Descriere

Locuitorii si oaspeţii capitalei au o ocazie unică sa revadă celebra poveste scrisă de Lewis Carroll “ Alice în Țara Minunilor”, prezentată într-o manieră deosebită, ilustrată în nisip.

Această tehnică este o artă în care imaginile desenate de mână cu firicele de nisip trec din una în alta, iar fiecare scenă este însoțită de o muzică și vocea actorilor venită din culese.

Înainte de spectacol tinerii spectatori se vor întâlni cu adevăraţii eroi din Țara Minunilor, Iepurele Alb, Pălărierul Nebun, Motanul Cheshire și alţii. Cei care sunt familiarizaţi cu această poveste vor fi plăcut surprinşi de minunile care se vor începe chiar în hol! Pentru amatorii de selfie, este pregatită o zonă specială cu un stand unde vor putea face fotografii. De asemenea, în hol, organizatorii vor pune la dispoziţia celor mici și o masă cu nisip, unde fiecare va putea încerca rolul de artist și va putea desena propria poveste!

Cei prezenţi vor avea parte de adevărate clipe pline de minuni, zâmbete, surprize, emoţii bune și multe alte momente frumoase.

Recomandat pentru copiii de la 5 ani. Dedicat tuturor adulţilor care au fost cândva copii...

Durata 1 oră.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?