#FESTIS | Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama

Imagini

Informații

Data: 13 Octombrie 2021, 14:00 Miercuri
Preț: 60 - 150 lei
Telefon Informații: 022 20 28 90, 069416078.

Descriere

#FESTIS
  EXTRATERESTRUL CARE ÎȘI DOREA CA AMINTIRE O PIJAMA de Matei VIȘNIEC.
 Producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec”, România, Suceava.
 Sala Mare, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, strada Mihai Eminescu, 55.
 Link bilete: aici

Matei Vişniec; „Am scris „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama” pornind de la această întrebare, dar şi de la tragedia umană trăită în ultimele două decenii de România. În jur de patru milioane de români s-au dus să lucreze în străinătate şi deseori copiii lor au fost încredinţaţi bunicilor, altor rude apropiate, ba chiar vecinilor… Nu vom putea evalua niciodată, cu nici un instrument psihologic sau sociologic, frustrarea resimţită de aceşti copii care au crescut fără prezenţa mamei şi a tatălui, fără acest timp unic, bogat în sentimente şi încredere în viaţă, pe care numai un părinte îl poate dărui copilului.
  • Durata spectacolului 70 min
  • Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
  • BILETELE pot fi rezervate/procurate  CASA DE BILETE A TEATRULUI, tel.: 022 20 28 90, 069416078.

Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?