#FESTIS | ARGONAUȚII

Imagini

Informații

Data: 14 Octombrie 2021, 17:30 Joi
Preț: 60 - 150 lei
Telefon Informații: 022 20 28 90, 069416078.

Descriere

#FESTIS
  (J) 14 octombrie 2021, ora 17.30,  ARGONAUȚII de Darko LUKIC și Mc.RANIN.
  Producție a Teatrului „Tony Bulandra”, România, Târgoviște.
  Sala Mare, Teatrul Dramatic Rus de Stat „Anton P. Cehov”, strada Vlaicu Pârcălab, 75.
  Link bilete aici.
 
„Argonautas” este o revalorizare a expediției argonauților, cei 50 de eroi care l-au însoțit pe Iason și care, cu 50 de ani înainte de războiul Troiei, au plecat în căutarea Lânii de Aur. Este o metaforă pentru odiseea omului modern care pleacă în căutarea unui loc pe care să-l poată numi acasă și unde să se poată exprima liber, fără constrângeri sociale sau culturale.
Lâna de Aur reprezintă tocmai aflarea acestui loc de bogăție și prosperitate, unde ajungi purtat fiind de valurile vieții și însoțit de diferiți oameni care îți sunt mentori, prieteni sau contraexemple. Lunga expediție simbolizează drumul inițiatic. De aici, s-a născut dorința și oportunitatea unei coproducții cu Comuna Teatro de Pesquisa din Lisabona.
  • Durata spectacolului 90 min
  • Accesul de la #14ani
  • BILETELE pot fi rezervate/procurate CASA DE BILETE A TEATRULUI, tel.: 022 20 28 90, 069416078.
 
Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?