ELISABETA

Imagini

Informații

Data: 2 Iunie 2024, 19:00 Duminică
Preț: 400 - 500 lei
Telefon Informații: 069 132 746
Locul:Mediacor
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:ELISABETA
Începutul evenimentului:2 Iunie 2024, 19:00

Descriere

SURORILE BOLEYN și ELISABETA.

Acum, ai posibilitatea să le vezi și SEPARAT!

1,2 iunie/ 19.00

La începutul stagiunii a XIV-a, echipa Teatrului Geneza Art a pregătit un eveniment teatral de amploare. Regizoarea Daniela Burlaca, a pus în scenă 2 spectacole la pachet. 2 seri de teatru clasic, 2 reprezentații moderne, într-un proiect de inspirație istorică – „Surorile BOLEYN” și „ELISABETA”.

Pornind de la o perioadă care a stat la baza multor cărți și filme, fiind una plină de evenimente fără precedent în istoria Angliei – PARTEA I, reprezintă povestea celor două surori Boleyn, Anna și Mary. Subiectul descrie rivalitatea dintre femei-surori și lupta lor pentru dragostea și favorurile regelui Henric al VIII-lea. O lucrare despre intrigă, trădare, despre poziția femeii într-o lume în care nu poate lua nici o decizie.

În roluri: Cristian Perepeliuc, Ana-Sia Cărăuș, Victoria Botnar, Rada Ixari, Iurie Gologan, Ilie Nadelcu, Cristina Trînbaci, Andrei Chira, Viorel Cozma, Anastasia Voleanski, Veronica Odagiu, Christine Kim.

‼️ PARTEA II-a este continuarea subiectelor istorice care o reprezintă în totalitate pe regina Elisabeta I – fiica regelui Henric al VIII-lea cu Anna Boleyn. Elisabeta I a fost cea mai mare regină a Angliei din toate timpurile, cea care a domnit 45 de ani și a reușit să unească o națiune sfâșiată de conflicte. Elisabeta aduce legenda „Regina-fecioară”. Vă invităm să vedeți un spectacol, despre arta de a fi unică prin putere și convingere.

În roluri: Daniela Burlaca, Mihai Bordian, Nicu Țurcanu, Nicu Ciumașu, Iurie Gologan, Viorel Cozma, Inna Colbasiuc, Victoria Botnar, Veronica Odagiu, Ilie Nadelcu, Andrei Chira, Mihail Turculeț, Ana-Sia Cărăuș, Cristina Trînbaci, Christine Kim, Anastasia Voleanski.

Regie: Daniela Burlaca

Costume: Lilia Ixari

Coregrafie: Eugeniu Burlac

ATENȚIE! Locație: MEDIACOR, str. Alexei Mateevici 60 / intrarea din str. Pușkin, Universitatea de Stat din Moldova
(Acest proiect teatral nu se va juca pe scena Teatrului Geneza Art)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?