Be Free FEST | SHAKESPEARE PENTRU ANA

Imagini

Informații

Data: 3 Noiembrie 2021, 18:30 Miercuri
Preț: Intrare liberă - rezervare
Telefon Informații: 069 416 078

Descriere


  Producție a Centrului de Arte COLISEUM.
  Sala Mare, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, strada Mihai Eminescu, 55.
Shakespeare pentru Ana este un text de teatru documentar de Luminița ȚÂCU și Mihai FUSU care abordează viața deținuților din închisorile sistemului penitenciar din Moldova. Piesa este construită din interviurile realizate în închisorile: Nr.10 Goian - pentru minori, Nr. 7 Rusca - pentru femei și Nr. 6 Soroca - pentru bărbați. La interviuri au participat deținute și deținuți, cât și angajați, colaboratori ai sistemului penitenciar din Republica Moldova și reprezentanți ai instituțiilor internaționale. Perioada de investigare și colectare a interviurilor: ianuarie – mai 2015. Spectacolul a fost realizat cu sprijinul financiar al Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova, sub patronajul Ministerului Justiției în parteneriat cu Direcția Instituțiilor Penitenciare.
 Durata spectacolului 85 min
 Accesul de la #16ani
 Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei înregistrări prealabile https://fnfrapifirm.com/... sau la numerele de telefon (022) 20 28 90, 069416078, CASA DE BILETE A TEATRULUI.
Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?