Be Free FEST | ESTE UȘOR SĂ RENUNȚI

Imagini

Informații

Data: 31 Octombrie 2021, 18:30 Duminică
Preț: Intrare liberă - rezervare
Telefon Informații: 069416078

Descriere

#BeFreeFest & Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova
  Producție a Teatrului Liber TOTEM.
 Sala Mare, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, strada Mihai Eminescu, 55.
Este o poveste arzătoare despre patru adolescenți dependenți de droguri, fiecare dintre aceștia urmând o cale lungă și spinoasă spre eliberarea de dependență, care le-a dat euforie și îi eliberează de povara grea pe care viața o dă uneori oamenilor.
Poveștile reale care s-au întâmplat cu oameni reali și culese de dramaturgul Marina Krapivina estompează linia dintre privitor și scenă, teatru și viață. Este ușor să renunți, cum să nu te lase înapoi?
 Durata spectacolului 60 min.
 Accesul de la #16ani.
 Spectacolul se va desfășura în SALA MARE a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei înregistrări prealabile https://fnfrapifirm.com/... sau la numerele de telefon (022) 20 28 90, 069416078, CASA DE BILETE A TEATRULUI.
Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?