Balti! Ultima dragoste a lui Don Quijote în stil flamenco

Imagini

Informații

Data: 21 Octombrie 2023, 19:00 Sâmbătă
Preț: 250 - 600 lei
Locul:Teatrul Naţional Vasile Alecsandri, Bălţi

Descriere

Teatrul Național Spaniol de Dans "Flamenco Live" va prezenta pe 21 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Național "Vasile Alecsandri" (Bălți) reflecții pe tema romanului Vicleanul Hidalgo Don Quijote din La Mancha, scris de Miguel De Cervantes, în care legendara poveste de dragoste este spusă în limbajul pasionat al dansului spaniol.

Lumea magică a flamenco-ului spaniol... Muzica tocurilor și a castanietelor, mișcările fermecătoare ale mâinilor, loviturile de evantai... Spectacolul spaniol strălucitor "Ultima iubire a lui Don Quijote" este arta vie a flamenco-ului, purtând tradițiile caldei Andaluzii și ascunzând atmosfera senzuală a coastei mediteraneene.

Ultima iubire a lui Don Quijote este un spectacol muzical flamenco bazat pe romanul "Vicleanul Hidalgo Don Quijote din La Mancha", scris de Miguel De Cervantes. Limbajul flamenco nu ar putea fi mai potrivit pentru a descrie povestea în care "Don Quijote" spune ce ar trebui să fie o femeie și cum ar trebui să iubească un bărbat. O operă profund nemuritoare, pe înțelesul și familiar tuturor, va fi povestită într-un mod nou: în limbajul muzicii, al cântecului și al celui mai pasional dans din lume - dansul flamenco.

Flamenco Live este un proiect artistic unic care reunește artiști profesioniști de nivel internațional, care interpretează live, organic și sincer flamenco spaniol. Un colectiv format din cei mai buni dansatori, chitariști, cântăreți (vocaliști) și percuționiști care își dedică viața la ceea ce se numește "puro flamenco" - flamenco pur și autentic în toată diversitatea sa!

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?