Se-ncinge treaba!

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 3 Noiembrie 2020, 21:00 Marți
Preț: 100 lei
Telefon Informații: 068 500 504
Evenimentele trecute
  • 1 August 2020, 21:00 Sâmbătă
  • 21 Iunie 2020, 23:00 Duminică

Descriere

O unitate de pompieri de elită scoate trei copii din foc. Până când părinții nu vin pentru copii, salvatorii trebuie să aibă grijă legal de ei. Această sarcină va fi pentru eroii curajoși mult mai dificili decât munca lor periculoasă.

Jake Carson conduce o echipă specială de parașutiști care salvează oamenii din locuri inaccesibile echipamentelor de stingere a incendiilor. Carson este foarte mândru de munca sa și, împreună cu subordonații săi, ajută neobosit oamenii aflați în situații extreme, care pun viața în pericol. Însoțitorii săi sunt loialul și executivul Mark Rogers, nervosul Rodrigo Torres și gigantul tăcut poreclit „Axa”, care poartă cu el un topor de foc peste tot.

Când echipa lui Carson scoate trei copii dintr-un foc într-o casă din pădure, superiorii lui Jake îl roagă să îi urmeze pe copii până când părinții lor îi ridică. În curând, salvamontiștii își dau seama că trei copii dintr-o secție de pompieri sunt cheia unui haos real. Brynn, Will și Zoe se obișnuiesc prea repede cu noul mediu și vin cu tot felul de distracții pentru ei înșiși ... Trei bărbați adulți și colegii lor vor trebui să încerce să țină pasul cu mormântii tineri, să își păstreze proprietatea și să se asigure că totul este în ordine cu copiii...

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?