Proiecție de lumini la Muzeul Național de Artă al Moldovei

Imagini

Informații

Data: 18 Mai 2024, 22:00 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă

Descriere

Noaptea Muzeelor revine în Republica Moldova pe 18 mai 2024, aducând cu ea o serie de evenimente culturale inedite. Muzeul Național de Artă al Moldovei se pregătește să ofere o experiență memorabilă tuturor vizitatorilor, cu un program special ce include o proiecție de lumini uimitoare pe fațada clădirii muzeului.
Proiecția pe cladirea muzeului va fi acompaniată de un fundal muzical creat de Mircea-Florin, iar animația va fi realizată de artistul din București - Adistu, care este cunoscut pentru instalațiile sale video experimentale care inspiră imaginația, creând universuri suprarealiste pline de eleganță.
Adistu este un artist digital ce activează în diferite medii: animație AI/3D/procedurala, video-mapping, VFX, instalații multimedia, holograme și artă digitala printată. A prezentat si performat în peste 20 de țări la evenimente precum Berlin Festival of Lights, Anim'est sau Boom Portugalia. Adistu, de asemenea, a predat arta digitala, printre altele, la Centrul Cinetic, Bucharest Experimental Film Festival si platforma Future Media Academy. Artistul este și director al festivalului itinerant Tripoteca, ce a ajuns in 15 țări și aproape 30 de locații.
 
Nu ratați șansa de a descoperi arta lui Adistu și de a admira o proiecție de lumini spectaculoasă la Muzeul Național de Artă al Moldovei în cadrul Nopții Muzeelor!
 
EVENIMENT GRATUIT CU ACCES LIBER, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.
Animație susținută de Proiectul Tehnologiile Viitorului (FTA), finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Muzeul Național de Artă al Moldovei.
Organizat de: Muzeul Național de Artă al Moldovei, atelier.events.hub, Mircea-Florin, Adistu și Anastasia Nikushina.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?