Filmul "Cercul de foc"

Imagini

Video

Informații

Data: 3 Decembrie 2019, 21:00 Marți
Preț: 85 lei
Telefon Informații: 068 500 504
Program:
Vineri, 6 Decembrie 2019
Auto Cinema:
23:00

Descriere

Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucnește un război care curmă milioane de vieți și epuizează resursele umanității. Pentru a face față uriașilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboți giganți, numiți Jaeger, care sunt controlați simultan de doi piloți ale căror minți sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar și roboții Jaeger sunt lipsiți de apărare în fața nemiloșilor Kaiju.

În pragul înfrângerii, forțele apărătoare ale umanității n-au de ales și cer ajutorul a doi oameni greu de văzut ca eroi - un fost pilot căzut în dizgrație (Charlie Hunnam) și ucenica sa (Rinko Kikuchi) - care, în echipă, conduc un robot Jaeger ce părea depășit. Împreună sunt ultima șansă a omenirii în fața apocalipsei.

Guillermo del Toro, nominalizat la Oscar pentru filmul Labirintul lui Pan a regizat SF-ul de acțiune după scenariul scris de el în colaborare cu Travis Beacham, după un concept al lui Beacham. Thomas Tull, Jon Jashni, del Toro și Mary Parent au produs filmul, Callum Greene a fost producător executiv, iar Jillian Zask coproducător.

În Cercul de Foc joacă Charlie Hunnam, actorul din serialul Sons of Anarchy, Idris Elba, care a jucat în Thor, Rinko Kikuchi, nominalizată la Oscar pentru rolul din Babel, Charlie Day, din Șefi de Coșmar, Rob Kazinsky, Max Martini, Clifton Collins Jr., Burn Gorman și Rob Perlman, din filmele Hellboy. Din echipa din culise a lui del Toro fac parte directorul de imagine laureat al premiului Oscar, Guillermo Navarro (Labirintul lui Pan), scenografii Andrew Neskoromny și Carol Spier, Peter Amundson și John Gilroy, montaj, și designerul Kate Hawley. Muzica a fost compusă de Ramin Djawdi. Supervizorii de efecte vizuale au fost John Knoll și James E. Price, iar supervizorul de animație Hal Hickel.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?