Filmul "Bulevardul crimei"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 18 Iulie 2017, 21:00 Marţi
Preţ: 85 lei
Telefon Informaţii: 068 999 608 / 068 500 504

Descriere

„ Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, şi spune povestea unui fost puşcăriaş care încearcă să-şi refacă viaţa alături de o actriţă singuratică. Protagoniştii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell şi Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiţi care trebuie să scape de unul din cei mai periculoşi gangsteri din Londra.

După trei ani după gratii, Mitchel iese din închisoarea Pentonville cu cele mai curate intenţii. Dar cînd Billy, prietenul său de-o viaţă, îi propune să participe la o lovitură în schimbul unui loc unde să stea, Mitchel cedează şi acceptă.

Încurcat în propriul trecut, Mitchel începe să se apropie de Charlotte, o vedetă de cinema ascunsă într-o vilă din Holland Park, mereu vânată de hoarde de fotoreporteri. Mişcat de frumuseţea şi de vulnerabilitatea femeii, Mitchel îşi asumă imediat rolul de protector al ei, apărând-o de fotografi sau de fani agresivi, ca şi de planul lui Billy de a-i jefui casa şi de a-i fura maşinile scumpe, de colecţie.

Pe măsură ce atracţia dintre cei doi creşte şi relaţia lor devine mai profundă, Mitchel şi Charlotte plănuiesc să se mute la Los Angeles şi să înceapă o viaţă nouă. Dar Mitchell a fost deja remarcat de Gant, un mafiot crud şi nemilos, care vrea să-l angajeze să lucreze pentru el.

Pentru că Mitchell refuză să dea o lovitură pentru el, Gant pune la cale un plan care să-l atragă într-o capcană de crime şi şantaj, din care să nu mai poată ieşi. Tacticile lui Gant devin tot mai criminale, aşa încît devine clar tuturor că mai degrabă l-ar vedea mort pe Mitchell, decît liber. Ştiind că nimeni nu e în siguranţă în calea furiei lui Gant, nici măcar Charlotte sau sora ei, Briony, Mitchel decide să facă o mişcare drastică pentru a regla scorul cu Gant odată pentru totdeauna.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?