Festivalul Filmului Francofon

VOI MERGE 2

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 - 29 Martie 2019
Preț: Intrare liberă

Descriere

Organizat de Alianța Franceză din Moldova, cu sustinerea Ambasadei Franței în Moldova și a partenerilor săi - TV5MONDE, Institutul Francez, Orange Moldova, JC Mont-Fort, Le Bridge DutyFree și Inghetata Sandra – cea de-a XVIIIa ediție a Festivalului Filmului Francofon se va derula de la 25 la 31 martie la Chișinau, la Centrul cultural Odeon, precum și la Tiraspol.

FILME CARE VOR RITMA ZILELE FRANCOFONIEI

Acest Festival, asteptatcu nerăbdare de publicul din Moldova, va avec loc în cadrul zilelor francofoniei. Acesta reprezintă o ocazie, din pacate prea rară în Moldova, de a descoperi noutățile cinematografului francez sau francofon în toata diversitatea și bogăția sa.
Programarea sa, eclectica, nu lasă niciodată publicul indiferent: comedie romantică, thriller, dramă, film polițienesc, aventuri, desen animat… tineri sau mai puțin, francofoni sau nu - toate filmele vor fi subtitrate în română sau rusă - această panoramă 2019 a cinematografului francez și francofon va va face sa calatoriți prin difertie epoci, țări, moravuri, pasiuni, dragoste sau ură. Vă va face să râdeți, să zâmbiți și să traiți diferite emoții.

UNSPREZECE FILME RECENTE ASTEAPTA SA FIE DESCOPERITE

Unsprezece filme recente asteaptă să fie descoperite de la 19 până la 25 martie la Chișinau și la Tiraspol, dar deasemenea, grație parteneriatului cu Cronograf Tur, în toată țara, în vara 2019.

Găsiți programul integral, zilele, orarele și sălile de poriecție, realizatorii, actorii și rezumatul fiecarui film in rubrica evenemente de pe, pe pagina noastră de Facebook și în broșura Festivalului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?