Sun Dă-i Fest 2024

Imagini

Informații

Data: 16 Iunie 2024, 16:00 Duminică
Preț: Intrare liberă
Locul:Gradina Publica "Stefan cel Mare"

Descriere

Dragi prieteni, suntem bucuroși să vă anunțăm despre desfășurarea celui mai luminos și eco festival din Republica Moldova – Sun Dă-i Fest 2024.
Pe 16 iunie, toată energia solară se va concentra în centrul Chișinăului. Vă invităm să fiți alături de noi și de comunitatea antreprenorilor care produc și promovează energia regenerabilă, alături de meșteșugari, producători locali, dar și cei mai îndrăgiți artiști.
CÂND & UNDE
Duminică, 16 iunie, începând cu ora 15:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, (intersecția străzilor 31 august 1989 și Maria Cebotari).
CE
Sun Dă-i Fest 2024 va reuni în același loc antreprenori, companii private și de stat, asociații obștești și toate persoanele pasionate de energia verde, tehnologii sustenabile și produse eco. Aceștia vor face demonstrații și vor explica oamenilor beneficiile surselor alternative de energie, metode de reutilizare și economisire a tot ceea ce înseamnă consum excesiv și dăunător mediului.
Veți găsi o alee dedicată energiei sustenabile, expoziții despre energia solară, eoliană, hidroelectrică, biomasă, unități de transport alternativ și alte tipuri de tehnică prietenoasă mediului. De asemenea, la festival vizitatorii vor afla mai multe despre energia regenerabilă și alte aspecte care țin de reducerea impactului asupra climei.
Copiii vor avea și ei o zonă de distracții, unde vor putea participa la activități interactive pe parcursul întregului eveniment. Cei de la Mendelevium îi vor impresiona pe cei mici cu reacții chimice și experimente, artiștii de face painting îi for transforma pe copii în personajele lor preferate, iar cei mai curajoși vor putea urca pe peretele de escaladă. Vizitatorii vor avea parte și de un food court, unde vor putea savura din gustări și băuturi răcoritoare în orice moment al evenimentului.
Festivalul se va încheia cu un concert alături de Dunaff Band, Marej, Valeria Pasha, Aliona Moon, Pasha Parfeni și trupa Snails.
INVITAȚI
Pe lângă participanții la târgul de produse locale, Sun Dă-i Fest invită producătorii și distribuitorii de tehnologii regenerabile, construcții eco, mașini electrice. La festival vor fi prezente și organizațiile internaționale care vor expune proiecte dedicate mediului, energiei accesibile și curate.
ACCES
Toți vizitatorii festivalului Sun Dă-i Fest vor avea acces gratuit.
IMPORTANT
Așa cum Sun Dă-i Fest este un festival care promovează modul de viață ecologic și sustenabil, încurajăm toți meșteșugarii și producătorii locali prezenți la târg să respecte câteva reguli:
-Comercializarea articolelor cosmetice și de artizanat doar din produse naturale.
- Excluderea pungilor, veselei, tacâmurilor, paielor de plastic, baloanelor și ambalajelor din plastic care nu sunt reciclabile.
- Excluderea comercializării băuturilor alcoolice tari.
- Accesul la eveniment va fi posibil de pe 16 iunie ora 7:00, până pe 16 iunie ora 22:00.
- Spațiu oferit 3x3 metri, cu mese și standuri proprii.
- Produsele comercializate vor fi în vânzare cu preț net.
PENTRU CINE
Sun Dă-i Fest este pentru toți cei curioși și dornici să cunoască lucruri utile într-un anturaj distractiv și relaxant. Te așteptăm cu familia, prietenii sau colegii de muncă!
Pentru doritorii de a participa la târgul de produse locale, vă rugăm să completați acest formular - https://forms.gle/R7qjom3aiekawCum7
Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina UNDP Moldova.
—----------------------------------
Festivalul Sun Dă-i Fest 2024 este organizat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, Danemarcei și Japoniei.
Sun Dă-i Fest a ajuns la cea de-a opta ediție și este organizat în contextul Săptămânii europene a energiei durabile.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?