Art-Labyrinth Summer Festival

Imagini

Informații

Data: 20 - 23 Iunie 2024
Preț: 200 - 1000 lei
Locul: Climautii De Jos, Soldanesti.

Descriere

13 Art Labyrinth Summer Festival - Continuum
Alternative art, culture, and eco-life
Cînd : Iunie 20-23
Locație : Moldova, Șoldanești com. Climauți de Jos
Festivalul de Vară Labirintul Artei este o celebrare a culturii alternative, artei și conștiinței ecologice.
Festivalul a fost creat pentru prima dată în 2008 de un grup de indivizi creativi și de atunci a atras anual aproximativ 2.000 de persoane cu gândire similară care împărtășesc conceptul său.

Datele festivalului sunt de obicei legate de solstițiul de vară sau de lună plină. Anul acesta coincidem cu două evenimente cosmice:
21 iunie - solstițiul de vară
22 iunie - lună plină

Locația festivalului este de obicei îndepărtată de marile orașe și așezări, adesea în păduri sălbatice, văi, defilee mistice sau maluri de râuri rar vizitate de turiști. De fiecare dată, ne străduim să creăm o atmosferă unică alegând noi locații pentru acest eveniment magic. Credem că locația este "participantul principal" în program, modelând semnificativ caracterul festivalului în fiecare an.

Viața în corturi, apropierea de natură, muzică live, artă, seminarii, conferințe, diverse practici, precum și dezvoltarea spirituală, ne ajută să ne lărgim orizonturile, să descoperim lucruri noi, să găsim oameni cu gândire similară și pur și simplu să ne relaxăm de agitația urbană. Oamenii vin aici pentru o experiență existențială puternică, călătorii emoționale și o "experiență" - aceasta este scopul și ideea.
Instalațiile artistice și infrastructura sunt create într-un stil specific, incorporând elemente din diverse tradiții etnice ale planetei noastre.

La crearea programului cultural, urmăm mai multe criterii principale, cum ar fi:
Unicitatea și non-conformitatea (cel puțin pentru Moldova)
Impactul pozitiv, afirmativ asupra vieții individuale și a societății în ansamblu
Participarea - implicarea maximă a publicului în procesul creativ, transformând spectatori în participanți.
Programul include spectacole ale muzicienilor locali și internaționali, spectacole de teatru și proiecții de film, spectacole și artă pe teren, expoziții de arteanat, numeroase ateliere și seminarii în diferite domenii.

Tradițiile noastre includ:
Un stil de viață ecologic, non-consumator, care implică alimentație vegetariană sănătoasă, tratament blând și respectuos, non-violent al tuturor ființelor vii, utilizarea minimă a plasticului, a ustensilelor de unică folosință, a agenților de curățare chimici și a altor "beneficii ale civilizației".
Sortarea deșeurilor la festival, separarea deșeurilor organice și anorganice și curățarea după noi, lăsând locul de desfășurare chiar mai curat decât înainte.
Festivalul este închis persoanelor al căror scop este de a căuta plăceri primitive prin alcool și alte substanțe care alterează conștiința.
Utilizarea doar a materialelor naturale în infrastructură, curatorierea programului muzical, a atelierelor, a seminariilor, a spectacolelor, absența "elementelor asemănătoare orașului" - alături de peisajele frumoase - creează acea atmosferă specială care ne atrage pe noi oamenii.
Participare:
Proiectul este non-comercial, organizat datorită entuziasmului unui grup de persoane care cred că arta și muzica pot aduce schimbări pozitive și inspirație în viața fiecăruia. Orice persoană care participă la festival devine automat participant. Participarea este deschisă tuturor și poate lua diverse forme: participarea la programul cultural, acordarea de asistență festivalului cu abilități fizice și intelectuale sau sprijin financiar prin contribuții.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?