Ontological Art Exhibition

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Septembrie 2018 Miercuri
Preț: Intrare liberă

Descriere

iHUB Chișinău împreună cu pictorul Victor Kuzmenko vă invită la o expoziție de artă care vă va ajuta să vă aprofundați în esența picturii ontologice.

Pictura ontologică se caracterizează prin prezența obiectului perceptiv. Tabloul nu trebuie să trezească „retrăiri” legate de materie și este absolvit de noțiunea comună de picturalitate. Picturile ontologice depășesc ideea de tablou în sine, adâncindu-se în esența ideilor și a sensurilor.

Cea mai potrivită persoană care redă prin creațiile sale esența artei ontologice este Viktor Kuzmenko. Acesta este originar din Ucraina, unde deține titlul de artist emerit. El a început să picteze în anii 80, iar de-a lungul timpului a avut expoziții în mai multe țări, inclusiv în Galeria Tretyakov din Moscova, Rusia.

„Este imposibil să „prinzi esența”, în schimb se poate încerca a exprima „Duhul”, trasând direcția căutărilor, se poate avansa către restrângerea repertoriului mijloacelor de expresie”, descrie Kuzmenko arta ontologică.

Timp de două săptămâni, începând cu data de 26 septembrie, iHUB Chișinău va găzdui expoziția pictorului, unde veți putea nu doar să vedeți lucrările artistului, dar și să le procurați.
Lansarea expoziției va fi la ora 19:00. Accesul la eveniment va fi gratuit.

Înregistrează-te aici: https://goo.gl/forms/b4VwbW2tcW4Kidev1

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?