MOLDFILEX-2022: Expoziție Filatelică Internațională

Imagini

Informații

Data: 22 Martie - 30 Aprilie 2022
Telefon Informații: 022 244 325

Descriere

În perioada 22 martie – 30 aprilie 2022, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei se va desfășura expoziția temporară filatelică MOLDFILEX-2022, organizată de Uniunea Filateliștilor din Republica Moldova în colaborare cu Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Expoziția este dedicată aniversării a 30-a de la fondarea Uniunii Filateliștilor din Republica Moldova. În cadrul acesteia vor fi prezentate 42 de lucrări filatelice a cca 20 de colecționari din Republica Moldova și România. În cadrul expoziției vor fi două clase de participare, respectiv Clasa de Onoare, rezervată membrilor juriului și invitaților acestora și Clasa de competiție (maturi și tineret), cu exponate din filatelia tradițională, istoria poștală și filatelică, filatelie tematică, maximafilie, cartofilie, întreguri poștale și fiscale, expoziție cu un cadru și literatură filatelică.
Muzeul Național de Istorie va prezenta în cadrul expoziției o mică parte din colecția sa de filatelie. Menționăm dintre acestea câteva mărci emise de Zemstva Basarabiei în a doua jumătate a secolului XIX, o colecție de mărci românești din secolele XIX-XX, precum și un fragment dintr-o colecție filatelică tematică.
În cadrul ceremoniei de deschidere va avea loc și lansarea a două cataloage de filatelie.
Vernisarea Expoziției va avea loc marți, 22 martie, ora 11:00, în Sala de expoziții nr. 4, parter, a Muzeului Național de Istorie a Moldovei.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?