Ivan Marchuk. Expoziția “Vocea sufletului meu”

Imagini

Informații

Data: 18 Septembrie - 13 Octombrie 2019

Descriere

Ivan Marchuk – Artist al poporului din Ucraina, laureat al Premiului Național Taras Șevcenko, cetățean de onoare al orașelor Kyiv, Ternopil, Kaniv, membru al Ghildei de Aur a Academiei Romane de Artă Contemporană.
Potrivit ziarului britanic „The Daily Telegraph”, numele său este atribuit sutelor de genii ale umanității, care creează o imagine multidimensională a lumii moderne și înainte de toate determină direcțiile și perspectivele dezvoltării civilizației postindustriale.
Maestrul are la activ aproximativ 5000 de lucrări, care se regăsesc pe toate continentele. În timp de jumătate de secol de activitate creativă, a desfășurat mai mult de 150 de expoziții monografice și 50 de expoziții colective. În ultimii ani pânzele artistului au fost expuse în principal în străinătate (Lituania, Germania, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Belgia, Luxemburg, Ungaria, Thailanda, Iordania, Tunisia, SUA, Turcia etc.), îndeplinind funcția de diplomație populară: consolidând locul Ucrainei în spațiul european, iar al artei europene în contextul mondial.
Timp de mai bine de o jumătate de secol, creația Maestrului excită conștiința publicului, îi transformă pe amatori în iubitori de artă și pe criticii de artă în observatori tăcuți.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?