Fabricat în Moldova, ediția a XX-a

Imagini

Informații

Data: 1 - 5 Februarie 2023
Locul:Moldexpo

Descriere

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) te invită la cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, la CIE „Moldexpo” (mun. Chișinău, str. Ghioceilor 1).
Sloganul acestei ediții „Fabricat în Moldova- Fabricat petru Tine!”
Ediția din 2023 se așteaptă a fi una de amploare, datorită solicitărilor antreprenorilor autohtoni de a-și promova produsele și serviciile pe piața națională, dar și ale consumatorilor moldoveni de a putea procura produse calitative, la preț accesibil. La ediția curentă prioritate la eveniment vor avea companiile din domeniul agroindustrial. Pentru promovarea acestor companii, va fi organizat, pentru prima dată, un Forum în domeniul vinificației, la care vor participa reprezentanți din România, Italia, Spania, Belgia, Egipt, Polonia, Turcia, etc, interesați de vinurile Moldovei.
Expoziția se va desfășura pe o suprafață de 2 800 m2 și se preconizează participarea a peste 300 de agenți economici din toate raioanele republicii.
Suntem bucuroși să anunțăm că în cadrul ediției curente a expoziției, vizitatorii vor putea întâlni circa 40 de companii participante noi, aici vorbim atât de producători din domeniul textil, industrial, alimentar, dar și prestatori de servicii. Standurile acestora le ve-ți găsi în cele 2 pavilioane expoziționale.
Expoziţia va fi amplasată sectorial și în dependență de profilul de activitate, în pavilionul central și pavilioanele 2, după cum urmează:
Pavilionul Central: Vor fi expuse întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective ale raioanelor republicii printre care: Hîncești, Leova, Nisporeni, Călărași, Criuleni, Ungheni, Anenii Noi, Râșcani, Ialoveni, Cimișlia, Florești, Fălești, Edineț, UTA Găgăuzia și altele.
Pavilionul Nr.2: Vor fi expuse întreprinderi industriale, textile și mobilă, precum și alte bunuri de larg consum. Aici vor fi concentrate companii care reprezintă brandul „Din Inimă”, aceștia fiind cei mai buni producători de textile, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte fabricate în Moldova.
Vor fi expuse instituțiile publice prestatoare de servicii precum: ANOFM, AGEPI, CNAS, ODA, AIPA, Agenția de investiții, organizații non-guvernamentale, meșterii populari etc.
Ceremonia oficială de inaugurare a expoziției va avea loc pe data de 1 februarie 2023, la ora 10.00, în incinta Pavilionului Nr. 2 al CIE „Moldexpo”.
Expoziția se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, între orele 10:00- 18.00.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?