Expoziție de pictură și fotografie "I`m art"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 - 26 Februarie 2019
Locul:Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu

Descriere

Expoziția de pictură și fotografie "I’m art", care cuprinde 40 picturi în diferite genuri și 30 fotografii, este organizată de Centrul de Informații GENDERDOC-M, unica organizație din Moldova care luptă pentru drepturile persoanelor LGBT.

Picturile au fost realizate de beneficiarii GENDERDOC-M în cadrul celor 20 de ateliere, organizate în parteneriat cu spațiul de artă „Cocoșul Roșu”, susținute de Ambasada Regatului Ţărilor de Jos.

Facilitatoarea atelierelor a fost artista Vasiluța Vasilache.

Fiecare atelier a fost o incursiune în curente și mișcări artistice diferite. Astfel, lucrările expuse reprezintă o scurtă istorie a artei, începând cu sec. XIX, de la simbolism și fauvism la suprarealism și artă optică.

Fotografiile expuse sunt realizate de Doina-Romanța Dochițan, o tânără fotografă din comunitatea LGBT. Doina a reușit să se cufunde în atmosfera de lucru a atelierelor, să intre în spațiul creator al participanților, prinzând emoțiile, astfel încât acestea să nu-și piardă din intensitate odată fotografiate.

Scopul acestei expoziții este de a arăta că arta este o dimensiune deschisă, fără limite, străină de prejudecăți, stigmă și fobii. E o lume fără frică, în care există loc pentru oricine.

NOTĂ: Toate lucrările expuse vor putea fi cumpărate.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?