Expoziție de grafică, pictură și sculptură

Imagini

Informații

Data: 6 Octombrie - 28 Noiembrie 2021
Preț: Intrare liberă

Descriere

Biblioteca Națională a Republicii Moldova are plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției de grafică, pictură și sculptură a artistului plastic STEFAN POPA cu genericul EVADARE ÎN TIMP ȘI SPAȚIU. În cadrul expoziției sunt expuse 40 de lucrări grafice, tehnică mixtă, 6 sculpturi lucrate în piatră.

Ştefan Popa este doctor în științe pedagogice, designer, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Republica Moldova, membru al Asociaţiei Internaţionale a Artelor Plastice IAA-AIAP UNESCO, membru al Asociaţiei Arhitecţilor din Republica Moldova.

A activat în calitate de Lector superior , catedra Design Interior, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, catedra Arte Decorative şi Design, UPS „Ion Creangă”, catedra ULIM, Chişinău, R. Moldova. În prezent activează în cadrul Colegiului Arte Plastice „Al. Plămădeală” din Chişinău. Ştefan Popa este implicat în mai multe activităţi curatoriale ca și coordonator al numeroaselor proiecte de parteneriat educaţional. A participat la numeroase expoziţii personale şi de grup.

Expoziția va fi deschisă publicului larg în perioada 6 octombrie – 28 noiembrie 2021 , în spațiul expozițional din cadrul secției Colecţia de arte şi hărţi,Biblioteca Națională a Republicii Moldova, blocul II, (str. 31 August 1989, nr. 78), blocul II. Intrarea la expoziție este gratuită pentru toți vizitatorii, cu respectarea măsurilor şi normelor de protecţie contra COVID-19.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?