Expoziția Națională "Fabricat în Moldova"

Imagini

Informații

Data: 29 Ianuarie - 2 Februarie 2020
Telefon Informații: (022) 21-07-25 / 23-84-10 / 21-14-42
Locul:Moldexpo
Evenimentele trecute
  • 30 Ianuarie - 3 Februarie 2019

Descriere

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă invită în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău, la cea de-a XIX-a ediție a Expoziției Naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”.

Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.

Pe parcursul anilor “FABRICAT ÎN MOLDOVA” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.

La eveniment vor participa agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Pentru informații mai detaliate:
Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM, tel/fax: (022) 21-07-25, 23-84-10, 21-14-42,
e-mail: carolina.chiper@chamber.md

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?