Chișinăul prin timp

Imagini

Informații

Data: 12 Octombrie - 30 Noiembrie 2022
Telefon Informații: 022 244 325

Descriere

„Chișinăul este casa mea. Aici mi-am găsit rostul, dragostea și am întemeiat o familie.”
Prin expoziția de pictură „Chișinăul prin timp”, artista și poeta Galina Vieru, subliniază frumusețea acestui minunat oraș, farmecul și pulsul lui, în semn de recunoștință și admirație pentru el. Precum fiecare loc din lume are o poveste, o istorie, la fel și firul orașului Chișinău izvorăște dintr-o serie de legende în care se împletesc adevărul cu miticul, fantasticul cu realitatea.
Expoziția „Chișinăul prin timp", cuprinde o serie de lucrări bazate pe legende și realități, care dezgolesc chipul alb de piatră al acestui oraș, crestat și șlefuit de timp, prin oamenii și secolele lui. În pânze au renăscut edificii uitate, locuri istorice și peisaje din capitala noastră.
Colecția de pictură cheamă spre cunoaștere și descoperire, spre deschidere și lumină, spre pași noi ce vor căuta în zumzetul acestui cuib gigantic, frumosul și farmecul lui.
Vernisarea expoziției „Chișinăul prin timp” va avea loc în data de 12 octombrie, ora 16:00, la parterul Muzeului Național de Istorie a Moldovei, Chișinău, str. 31 august 1989, 121A.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?