Art Exhibition: Abstract Expressionism

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Martie 2019, 19:00 Miercuri
Telefon Informații: 079 781 741
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

După numeroase expoziții în orașele din România, Franța, Germania, Belgia, Olanda și Rusia, artista Florina Breazu va vernisa și la Chișinău, cu un concept rafinat și subtil de Expresionism Abstract.

Conceptul de Expresionism Abstract regăsit în picturile sale se evidențiază prin culorile uimitoare și nuanțele neobișnuite de lumină care produc la început senzații de căldură și frig, apropiere și distanță, având un stil avangardist.

Artista a debutat în 1992 la o expoziție de binefacere pentru ajutorarea sinistraților moldoveni din conflictul transnistrean, urmând apoi o activitate artistică intensă, organizând expoziții personale aproape anual. Din 2001 a început să își expună lucrările și în străinătate, participând la Tabere de creație atât în România, cât și în Rusia și Bulgaria. Datorită acestor apariții, lucrările sale își găsesc loc în numeroase colecții publice și private din Republica Moldova și de peste hotare.

Eforturile i-au fost răsplătite cu premii și distincții, în 2008 primind Titlul onorific de Maestru în Artă. Are o bogată activitate didactică și pedagogică în calitate de lector al Academiei de Pictură Stati Art Chișinău.

Pentru a-i admira lucrările, vă invităm la o expoziția de artă la iHUB Chișinău, începând cu ora 19:00.
Intrarea este gratuită, dar vă rugăm să vă înregistrați din timp: https://bit.ly/2EjnA6j

Detalii de contact: +373 79781741

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?