Yoga and Music Fest 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Septembrie 2019, 13:00 - 20:00
Preț: Intrare liberă
Locul:Parcul "Dendrariu"

Descriere

Va invitam in lumea yogii și muzicei la evenimentul nostru «Yoga and Music Fest». Yoga și muzica este o lume uimetoare de armonie a corpului și sufletului, posibilitatea de cunoște insuși pe sine, in fețe noi, unde fiecare notă, fiecare mișcare a corpului, a respirației are valoarea sa.
La festivalul vă așpeaptă cursuri de master de hatha, și acro yoga, yoga pentru copii ,meditație, lecții de filozofia, mantra yoga și kirtane.
Și aceasta nu e totul, la evenimentul nostru or să aveți posibilitatea de a cunoaște instrumente muzicale, fluere, boluri cintatoare, se căntați mantre și kirtanel. Și, desigur, concertul de » muzică meditativă» de la muzicienii noștri minunați.
.De asemenea vei fi capabili să gustați mâncăruri delicioase vedice, masala ceai tradițional cu dulciuri indiane, pictura henna, și multe altele. La evenimentul va acționa «un loc de joacă» cu yoga pentru copii, astfel încât să puteți veni în condiții de siguranță pentru copii.
Invita-ti prietenii, cunoscuții, cei dragi, și nu uitați de starea de spirit buna)) Ne vedem la festival OMMMMMMMM

P.S Întrarea liberă, în donarea, căt doriți, toate fondurile vor fi cheltuite pentru dezvoltarea mișcării yoghine în Moldova.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?