Weekend la Vatra

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 - 28 Iunie 2020
Telefon Informații: 079551133
Locul:Complexul Etno-Cultural VATRA

Descriere

După mai mult de 2 luni de pregătiri, Complexul etno-cultural Vatra începând cu weeken-dul din 20-21 iunie se va transforma intr-o adevarată MEGA terasă Horeca in aer liber.

În weekend–ul zilei de 27 iunie, te invităm să spui ”Bun venit!” zilelor și serilor lungi și relaxante de pe cea mai mare terasa în natură, terasa VATRA, într-un cadru pitoresc, culinar și muzical deosebit.

Complexul etno-cultural Vatra este amplasat intr-un cadru pitoresc pe o suprafață de circa 10 ha, la circa 30 km distanță de orașul Chișinău. Infrastructura Complexului etno-cultural Vatra dispune de toate condițiile sanitare nesesare pentru prestarea serviciilor de alimentație publică, cu respectarea strictă a tuturor normelor sanitaro-igienice si de distanțare socială!

Noi am văzut și am gustat deja noile preparate gătite de maeștrii culinari, care deja ne-a impresionat prin crearea unui concept de meniu original și adecvat stilului tradițional. Te asigurăm că sunt absolut savuroase. Ți le servim și ție cât de curând! Pentru gust, însă, te așteptăm cu entuziasm la redeschidere și de-a lungul întregii veri. Vom organiza și o ambianță muzicală tradițională, pentru ca ca oaspeții să savureze din plin fiecare week-end petrecut la Vatra începând cu 20 si 21 iunie. În cadrul deschiderii terasei și evenimentului dedicat FAMILIILOR, tinerilor, copiilor, organizăm și un vast târg cu produse BIO ale producătorilor autohtoni !
Din partea casei, îți oferim, împreună cu partenerii noștri, vinuri fermecătoare, cocktail-uri de vară racoritoare, bucate traditionale gătite pe vatră, pentru ca întreaga experiență să fie trăită întocmai ca o escapadă după o lungă perioadă, pe un tărâm al bucuriilor simple și sincere.
Te așteptăm sâmbătă, 20 iunie, să împarți cu prietenii și familia, mâncarea, timpul veselia și clipele de relaxare, pe terasa VATRA!
 Urmărește evenimentul în timp real pe pagina noastră de facebook!
 Detalii: 079551133

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?