Webinar gratuit pentru antreprenori. De ce să trecem pe digital?

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Iulie 2020, 16:00 Joi
Locul:Online

Descriere

Startup Academy | Digital Upgrade, este instrumentul care vine să completeze abilitățile digitale ale #antreprenorilor oferindu-le un motiv în plus de ce să treacă pe digital.
  În cadrul instrumentului #DigitalizareIMM, vor fi selectați mai mulți participanți, care vor beneficia GRATUIT de instruiri din partea programului Startup Academy Moldova | Digital Upgrade.
Programul de instruiri include o serie de #cursuri și #evenimente ONLINE de orientare în bazele digitalului:
  e-comerț
  digitalizare a sistemelor de gestionare a resurselor
  automatizarea unor tehnologii
  marketing digital
Instrumentul de susținere privind digitalizarea IMM, lansat de catre Organizația pentru Dezvoltarea Sectoruli Întreprinderilor Mici și Mijlocii, presupune susținerea #TransferuluiTehnologic și #DezvoltăriiDigitale a IMM-urilor și are scopul de a valorifica potențialul inovativ, inclusiv facilitând accesul lor pe piețele interne și externe.
  În cadrul webinarului ”#Decesătrecempedigital?” din 16 iulie, Iulia Costin, Directorul General ODIMM, împreuna cu Ana Chirița, Coordonatorul Proiectului Tekwill, vor veni cu descriere amplă a programului:
  #IuliaCostin va relata situația IMM-rilor în Moldova
  Ana Chirita va oferi detalii despre procesul de digitalizare, precum și despre componentele complementare din cadrul Startup Moldova.
  Pentru a nu pierde evenimentul, bifează ”Particip” sau ”Interesat/ă” și vin-o cu noi în LIVE pe 16 iulie, ora 16:00.
 
Startup Academy este un program ce are scopul de a identifica, stimula și multiplica potențialul inovator și de business, dedicat tuturor persoanelor interesate de domeniul antreprenoriatului IT, dezvoltare de produse și servicii inovatoare, oportunități noi de creștere și afirmare personală.
Programul de modernizare digitală Startup Moldova este dezvoltat în parteneriat cu ODIMM, cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului Tekwill.

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?