Underland Wine & Music Fest

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Februarie 2019, 12:00 - 22:00
Preț: 250 lei
Telefon Informații: 060 137 788
Locul:Cramele Cricova

Descriere

Dragostea este elementul cheie în jurul căruia a fost construit unicul oraș subteran din lume, plin de magie și nebunie, Underland!

Vinurile noastre sunt făcute cu dragoste, locuitorii orașului deschid, cu dragoste, în fiecare an, porțile pentru toți cei îndrăgostiți de viață, vin, muzică, veselie și voie bună!

Și dacă Dragostea este prezentă în fiecare centimetru cub și metru pătrat al Underland-ului și în luna februarie sunt marcate Sf. Valentin și Dragobetele, am hotărât să celebrăm Dragostea cu un Carnaval care nu s-a mai văzut sub fața pământului!

Cel mai subteran, îmbătător și drăgăstos Carnaval din lume te așteaptă să te alături alaiului de artiști, actori și cântăreți de stradă, să te bucuri de aptitudinile jonglerilor și magicienilor, să te îndrăgostești de statuile vii și să savurezi din munții de mâncăruri delicioase și râurile de vin roșu, alb, spumant și izvar!

Lăsa grijile și probleme afară, ele nu își au locul în Underland, aici totul se supune unei singure legi „Dacă e Carnaval – Carnaval să fie”!

Copiii până la 12 ani intră gratuit la festival, iar cei mai mari de 12 ani vor avea acces la festival doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare.

ACHIZIȚIONARE A BILETELOR o poți face la următoarele adrese:

  • Vinoteca Wine.MD, strada Pușkin 15 (09:00 - 21:00)
  • Magazinul de firmă "Cricova", strada A.Șciusev 96
  • Combinatul de Vinuri "CRICOVA" S.A

23 februarie la Underland 2019 - Wine Carnival, unicul și cel mai așteptat festival subteran internațional al vinului și muzicii stradale, organizat în cramele Cricova!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?