Underland 2020 - Wine Revolution

VOI MERGE 2

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 Noiembrie 2020, 12:00 - 22:00
Preț: 250 lei
Locul:Mileștii Mici
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Underland 2020 - Wine Revolution
Începutul evenimentului:28 Noiembrie 2020, 12:00

Descriere

Scopul de bază al Underland 2020 – Wine Revolution era să dăm o luptă acerbă cu frigul și să nu permitem Iernii să-și lungească șederea sa pe meleagurile noastre. Văzând acest avânt frenetic, Iarna s-a speriat și nu s-a mai încumetat să sosească, lăsându-ne fără de replică în fața sa, un inamic destoinic, pentru care ne pregăteam de ceva vreme. Din această cauză, suntem nevoiți să amânăm desfășurarea Festivalului nostru.

Ei, dacă e să luăm lucrurile nițel mai serios, ne-am propus să facem un eveniment de care nu s-a mai auzit și nu s-a mai văzut, dar ne-am ciocnit cu niște impedimente de ordin tehnic, care nu ne permit să obținem rezultatele dorite, la moment. Anume din motiv că ne-am dori să fim pregătiți ca la carte și să oferim o experiență de neuitat, pe care o și planificăm pentru oaspeții noștri, suntem nevoiți să amânăm Underland 2020 – Wine Revolution, din data de 29 februarie 2020, până pe data de 28 Noiembrie 2020.

Cinci km din galeriile vinăriei Mileștii Mici se vor transforma miraculos în cinci kilometri de petreceri și muzică stradală. Ne așteaptă 10 ore de muzică, iar pe cele 3 scene ale festivalului vor cânta 30 de colective muzicale din ţară și de peste hotarele ei, în stil jazz, pop, funky, etc.

Și în 2020, oaspeții se vor bucura de cele mai diferite bucate, la cele minim 12 restaurante și terase. Ei vor putea gusta de la mâncare tradițională, până la dulciuri, cafea, vin și vin fiert.

Biletele standard vor putea fi achiziționate începând cu 1 ianurie și până în ziua evenimentului, la prețul de 250 de lei.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?