This is not a joke I Design Fundamentals Closing Event

Imagini

Informații

Data: 1 Aprilie 2023, 18:00 Sâmbătă
Preț: 200 - 300 lei
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)

Descriere

Pe data de 1 aprilie te invităm la cel mai serios eveniment despre Design, Creativitate și bun simț din țară!

În încheierea celei de a 10-a ediții a cursului de autor de la Artcor School - Design Fundamentals cu Constantin Șarcov punem la cale un eveniment „nu glumă”.

Până acum în cele 9 ediții precedente a cursului Design Fundamentals am avut 9 invitați minunați, directori de creație, designeri, artiști fiecare cu o viziune diferită, dar la fel de curioasă asupra designului. Ediția 10 nu este deloc o excepție, de data asta la evenimentul de încheiere a cursului Design Fundamentals, Constantin Șarcov planifică să aducă în sala Artcor 3 minți luminate cu 3 prezentări curioase.

Gazda evenimentului:

  • Constantin, 33 de ani, moderator cu chipiu, fără mare experiență în moderare, în schimb cu experiență în creativitate. Vorbește mult și la temă. S-ar putea să-l cunoașteți, tot el e și fondatorul companiei Piko și mentorul cursului de design la Artcor School.

Din scenă vor vorbi:

  • Igor Uduslivii - game designer cu proiecte care sparg tiparele și care rămân în istorie. Igor este autorul jocului ProgressBar95, a micro-monumentului Micul Prinț la Valea Morilor si a semnelor de carte care au devenit un hit global. Stați că asta nu e tot Igor a reușit să scrie o carte despre game design și este lector la UTM în cadrul profesiilor viitorului.
  • Mihai Stamati - designer de produs cunoscut în special pentru proiectele sale de mobilier stradal și terenuri de joacă ecologice. Mihai a fondat alături de tatăl său Muzeul „Meșteșug și design” din Ciutești unde organizează tabere de Design în Sat. Mihai este profesor la UTM și recent și-a scris teza de doctorat.
  • María Carrillo - Senior Art Director la Publicis Italy. Maria a lucrat la multiple agenții și a contribuit la carea campaniilor pentru branduri mari precum Heineken care au fost și premiate la festivaluri prestigioase de design precum Cannes Lions.

„Maria are ochi ce vede imposibilul, răbdare cât marea mediterană și puterea de a transforma orice idee dintr-un PowerPoint sec în bijuterie.” spune Constantin Șarcov, mentorul cursului și omul care a pus la cale acest eveniment.

Deși Maria nu va putea veni offline la Artcor noi am învățat să folosim online-ul în folosul nostru, ca rezultat a 2 ani de pandemie. Ideile ei, discursul, vocea și chiar chipul vor ajunge în sală orice s-ar întâmpla, chiar dacă o vom urmări de pe ecran.

Așa dar, dacă te poți gândi la un eveniment mai bun pentru a petrece seara de 1 aprilie te rugăm să ne lași un mesaj, altfel, te invităm la „This is not a joke” pentru că gluma e glumă, dar designul trebuie luat în serios.

Bilete:
Standard – 300 de lei
Student fee – 200 de lei (intrarea în baza carnetului de student)

Participanții edițiilor anterioare a cursului Design Fundamentals sunt invitați gratuit la eveniment.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?