The Ultimate Charity Surprise Food Challenge #4

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Octombrie 2019, 14:00 Sâmbătă
Preț: 100 - 400 lei
Telefon Informații: 068 241 522
Locul:LaBREWtory

Descriere

Pe 12 octombrie, de la 14.00, te așteptăm la Labrewtory Brewing Company la The Ultimate Charity* Surprise Food Challenge #4!

Pentru această ediție, am rugat cei mai iscusiți bucătari din Moldova să ne surprindă cu bucatele care le plac cel mai mult, iar ei ne-au acceptat provocarea. Astfel, pentru cea de-a patra ediție, vom savura din bucatele preferate ale bucătaroilor:
- Chef Andrei Lazari de la Courtyard by Marriott Chisinau;
- Chef Igor Griza (Игорь Гриза) de la Parol;
- Chef Andrei Dascal de la Rozmarin Cafe;
- Chef Alexei Poleakov de la GastHaus;
- Chef Giuliano Valter Casella de la Hostaria Amarcord;

Biletele de participare sunt 400 MDL/persoană (100 MDL pentru copiii de la 6 la 14 ani și intrare gratuită pentru copiii mai mici de 6 ani) și includ degustarea tipurilor de mâncare, acompaniate de vin de calitate, bere artizanală și muzică dansantă.

Numărul de bilete este limitat!

Mai mult ca atât, fiecare oaspete va avea posibilitatea să-și încerce norocul și chiar să câștige la o loterie cu premii oferite de partenerii noștri, precum: seturi de produse de la La Nobiltà Del Gusto, seturi de ciocolată artizanale de la Rodica Spînu, vouchere de la Davimi, invitații la teatru de la Teatrul National „Mihai Eminescu”, voucher pentru masaj de la Shiro Massage, produse cosmetice naturale de la Antos cosmetică naturală, vouchere pentru proceduri SPA la Hespera, bijuterii de la Kuki și un tablou realizat de voluntarii echipei mobile din Soroca.

Rezervați biletele la cristina@hospicesofhope.md / 060 394 306 sau cumpărați-le direct de la biroul Hospices of Hope Moldova, str. București 67, et. 3, of. 7.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?