"Thanatos: Teroarea din spatele culiselor”

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 5 Decembrie 2019, 18:30 Joi
Telefon Informații: 022 233 833 / 079 233 833

Descriere

Alexandru Ton, un tânăr de bani gata, fiul unui oligarh din Republica Moldova, prințișorul norocos ce se bucură de statutul familiei în care s-a născut, este considerat un băiat răsfățat și ușor arogant. Mulți tineri și-ar dori să se afle în locul lui și să se dedea pe deplin la luxul adus pe tavă de către soartă. În esență, lucrurile sunt de altă natură. Visul lui Alexandru de a fi liber să-și aleagă singur calea în viață, de a fi un fotbalist profesionist, este spulberat anume din pricina familiei. El condamnă politica murdară și afacerile dubioase ale tatălui său, refuzând categoric să facă parte din ele. Emoțiile negative se îngrămădesc și devin un instrument bun pentru Străinul, care îl deposedează de identitate și de orice emoție, transformându-l într-un asasin cu numele de cod „Thanatos”. Șansa spre regăsire apare abia peste ani; între timp, Alexandru provoacă teroare în rândurile Ordinului ce domină lumea din culise.”

În data de 5 decembrie, ora 18:30, vă așteptăm în holul Teatrului Național „Eugene Ionesco”, unde va avea loc lansarea cărții „Thanatos: Teroarea din spatele culiselor” de Anatol Guzic.

În cadrul evenimentului vor lectura fragmente din carte: Gheorghe Pietraru, Stas Cotorobai, Iuliana Vornicescu și Sandu Scobioala. Totodată va avea loc o mini expoziție de fotografie cu câteva din personajele romanului, realizată de fotograful Iulian Marusic.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?